lauantai 19. marraskuuta 2016

FRUCTOLAX Hopottajien tuotetestailua



Pääsin kokeilemaan hopottajien kautta Fructolax kuutiota, joiden tarkoitus on edistää suolen toimintaa. Monelle tämä on arka asia ja asia josta nyt ei niin puhuta. Minulla monet lääkkeet aiheuttavat onglemia vatsan kanssa, joten ajattelin että mukava kokeilla ja tarvittaessa saisin joskus apua näistä.
Tämän näköisessä paketissa tuotetta myydään ja sitä voi ostaa mm. apteekeista, Sokokselta ja hyvin varustelluista Citymarketeista. Hintaa tuotteella on noin 12.90€.

Ohjeessa käsketään ottamaan ½-1 kuutio illalla ennen nukkumaan menoa ja tämän kanssa pitää juoda lasillinen vettä.

Paketin avattua sieltä paljastui tämän näköinen tuote
Ensimmäisenä mileeen tuli luumihillo, se perinteinen joulutorttujen täytteenä käytetty luumuhillo. Hajukin mielestäni on hyvin samanlainen. Luumua tuote ei ole kyllä nähnytkään, vaan pääaine kuutiossa on viikunaa.
Kuutio sisältää: Viikuna (Ficus carica L.- 7,35 g/kuutio), vehnäsiirappi, raparperi (Rheum sp. - 496 mg/kuutio), glyseroli, guarkumi (Cyamopsis tetragonolobus (L.) Taub. - 400 mg/kuutio), tamarindin hedelmämalto (Tamarindus indica L. - 400 mg/kuutio), taatelitiiviste (Phoenix dactylifera L. - 200 mg/kuutio), viikuna-aromi.

Ensimmäisenä ilta innolla ota kuution. Kuution koko on 2.5 cm x 2.5 cm x 1.3 cm eli se on melko iso. Maku ei miellytä minua, mutta saan se alas.
Ensimmäisen kuution jälkeen en huomaa mitään "tulosta". Otan illalla taas uuden kuution. Ei huvittaisi ottaa, koska maku tökkää ja kuutio on iso ja sen alas saaminen kestää. Toisenkaan kuution jäkeen en vielä huomaa mitään. Uskollisesti otan seuraavan ilta taas kuution. Tämän kuution jälkeen on havaittavissa ehkä jotain muutosta, mutta melko vähäistä.

Kuutioiden otta jäi hetkeksi, maku ja koko tökkäävät niin paljon. Mutta taas kokeilen muutaman päivän kuurin ottaa, mutta totean että vaikutukset minuun ovat melko pieniä ja niin pieniä että mielummin jätän ottamatta.

Toivottavasti joku saa näistä avun, koska nämä ovat kuitenkin helppoja kuljettaa mukana ja ottaa missä vain kunhan vettä on mukana. Henkilöille joilla tablettien nieleminen on vaikeaa, niin nämä ovat oiva tuote.

Muistutan vielä, että näitä ei suositella alle 12 vuotialle, eikä näitä saa käyttää pitkiä aikoja.

Hopottaja suosittelumedia mahdollisti tämän kokeilun minulle Hopottajat
Jos haluat liittyä Hopottajiin niin voit rekistetöityä käyttäjäksi myös, käytäthän suosittelukoodia HOP7391.


Jos haluat kokeilla tuotetta, niin tässä linkki josta pääset tilaamaan ilmaisen näytteen.
 http://bit.ly/2bFIPOw
Tässä myös linkkin hopottajien kampanja sivustolle, jossa voi käydä hakemassa lisätietoa.
www.hopottajat.fi/fructolax

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti